Nederlands
+31 (0)515 442898
Sportief en vertrouwdPolyvalk
Polyvalk - zeilboot huren in Friesland - Ottenhome Heeg

Polyvalk

Vanaf€ 14.650 .00

Wilt u een zeilboot kopen en zoekt u een moderne boot met goede zeileigenschappen, om mee te toeren of om sportief mee te zeilen?

De polyestervalk (of Polyvalk) stamt rechtstreeks af van de bekende houten valk, die ooit door Van der Stadt is ontworpen. Dankzij de jarenlange ontwikkeling en de praktische ervaring van de talloze zeilers, zeilscholen en bootverhuurbedrijven, presenteert de Polyvalk zich vandaag de dag als een gebruiksvriendelijk, modern en sportieve zeilboot.

 

 

Veilig, betrouwbaar en stabielDiverse typen en uitvoeringenJarenlange ervaring in ontwikkelen en bouwen

 

Lengte 6,65 mtr.
Breedte 2,00 mtr.
Ballast 150 kg
Zeiloppervlak
Totaal 17,50 m2
Grootzeil 12,00 m2
Met 1x rif 8,50 m2
Met 2x rif 5,50 m2
Fok 5,50 m2
Hoogte
Staande mast 6,50 mtr.
Inclusief gaffel 8 mtr.
Gestreken mast 1,00 mtr.
Mast op mik 1,50 mtr.
Over de Ottenhome Heeg Polyvalk
Polyvalk

De Ottenhome Heeg Polyvalk
De Polyvalk van Ottenhome Heeg is al jaren een populaire open zeilboot- niet alleen bij zeilscholen en bootverhuurbedrijven, maar ook vooral bij particulieren.

Alle Polyvalken van Ottenhome Heeg , van de “Classic” tot de “Revolution” en “Racing”, onderscheiden zich door zijn ongeëvenaarde kwaliteit, betrouwbaarheid, stabiliteit en diversiteit in uitrusting. De uitvoering van iedere Polyvalk is naar keus samen te stellen en kan daardoor aan iedere wens of situatie worden aangepast.

De casco van de Polyvak wordt bij Breehorn in het Friese dorpje Woudsend geproduceerd, specialist op het gebied van ontwikkelen en produceren van polyester schepen.

Als de onbetwiste marktleider van de Polyvalk garanderen wij u Volop Vaarplezier op het water en minimale onderhoud aan land.

Neem vrijblijvend contact met ons op!
Op verzoek is het ook mogelijk om gezamenlijk uw Polyvalk aan te passen aan uw ideeën en wensen.

Mooi zeilweer? Schrijf je in en mis nooit een mooie zeildag